Døre og vinduer

Hænger vinduerne? Binder døren? Eller vil du gerne have energivenlige døre og vinduer i huset? Vi klarer alle opgaver med udskiftning og reparation af vinduer og døre. Både i nye og gamle huse.

Hos os får du altid personlig service. Vi snakker sammen om tingene. Fordi en god dialog er vejen frem. Sammen finder vi den bedste løsning, der passer til dine behov og muligheder. Det giver det bedste resultat til dig og din bolig. Og så sørger vi selvfølgelig for, at løsningen lever op til alle de formelle krav.

Vi tilbyder

  • Levering og montering
  • Vinduer og døre i specialmål
  • Forsatsrammer
  • Installation af ovenlysvinduer
  • Vinduesrenovering
  • Montering af terrasse- og hoveddøre
  • Personlig rådgivning

 

Vi er klar til at hjælpe med dit unikke valg

Få et uforpligtende tilbud

Vi er selvfølgelig med i Byg Garanti

UNIKA Tømrerservice er selvfølgelig med i Byg Garanti

Se vores mange projekter her

img-responsive img-responsive img-responsive img-responsive img-responsive

Få et uforpligtende tilbud

Nye vinduer og døre er godt for varmeregningen

Døre og vinduer er udsatte områder i huset. De tager imod i al slags vind og vejr. Skift de gamle og dårligt isolerede vinduer ud med energivenlige alternativer. Det øger isoleringen og giver et hjem, der både holder bedre på varmen og giver dig et bedre indeklima.
Nye døre og vinduer er en investering, du kan aflæse direkte på varmeregningen.

Få mere lys i huset med nye vinduer

Døre og vinduer kan mærkbart ændre stemningen i huset. En lille stue virker større med et nyt stort vinduesparti. En velplaceret terrassedør giver nye muligheder for at udnytte haven bedre. Og selv et lille ekstra vindue over hoveddøren kan få entréen til at lyse op.
Nogle gange har du selv idéen. Andre gange har du brug for professionel sparring.
Vi har stor erfaring med at hjælpe kunder, der har brug for sparring til lige netop deres unikke løsninger. Og vi har en bygningskonstruktør fast tilknyttet virksomheden, så du får professionelt leverede tegninger.

Du er altid velkommen til at ringe

Det vigtige for os er, at du træffer det rigtige valg. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive, så tager vi en snak om, hvilken løsning, der er den bedste for dig. Vil du høre mere om udskiftning af vinduer og døre, så er du altid velkommen til at tage fat på os. Du kan skrive her, eller du kan ringe på 2729 1818.